RSS

Pentru o vacanță acasă

18 Dec

Fii Cercetaș, alături de Miranda Grigoraș.

Împreună cu alţi 30 de milioane de cercetaşi ai ocazia să faci lumea mai bună.

Fiind parte din cercetășie ai şansa de a întâlni oameni noi şi de a lega multe prietenii. Vei întâlni oameni cu care ai multe lucruri în comun şi ai oportunitatea de a face o mulţime de activităţi interesante, de la activităţi de aventură la ecologie, de la proiecte comunitare şi sociale la multe călătorii în lumea întreagă, la interacţiunea cu diferite culturi.

Nu mulți oameni știu constelaţiile de pe cer, cum să construiască o plută sau cum se face o tocană la un foc de tabără. Ca şi cercetaş vei explora natura şi vei încerca lucruri noi.
Cercetași te ajută să îţi dezvolţi o mulţime de abilități, iar ca şi cercetaş vei primi pe parcursul timpului insigne și însemne de merit.

A avea încredere în tine şi în alţii. A te educa pentru a fi util tuturor. A învăţa pentru a putea ajuta. A face tot ce-ţi stă în putere. A nu te descuraja, a nu te da bătut. A crede. Cercetaşul este „loial, de încredere, săritor, prietenos, politicos, bun, ascultător, econom, vesel, curajos, pur, credincios”. Nu e un portret al tânărului ideal, e unul realizabil. Un cercetaş nu e un om perfect, e doar un om care… se străduieşte, alături de alţii, să lase lumea „puţin mai bună decât a găsit-o”. Un om care speră!

Mai presus de orice altceva, cercetăşia este despre tine şi despre a te bucura de lucrurile pe care le faci, indiferent ce faci – și vor fi întotdeauna o mulţime de făcut.

Accepţi provocarea şi nu ştii ce să faci?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să intri pe secţiunea Centre Locale, să găseşti datele de contact ale filialei din localitatea ta şi să iei contact cu ei.

În funcţie de vârsta ta, vei fi chemat la o primă întâlnire cu cercetaşii din grupa ta de vârstă şi de aici aventura poate începe.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 18/12/2013 în Timpul nostru liber

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: