RSS

Dragă Moș Crăciun,

22 dec.

Îți scriu pentru prima oară, după o pauză de vreo 40 de ani, când erai botezat fără acordul tău Moș Gerilă. Am fost o fetiță cam dolofană și totuși băiețoasă, cu mare drag de școală. Cea mai mare calitate a mea, ca om – e că îmi pasă tare mult de semenii mei, ador copiii de la 0 la 99 de ani și încă patinez, agreez jocurile de perspicacitate și dansez oriunde și oricât. Tu știi care e cel mai mare defect al meu, așa că nu are rost să îl amintesc, dar mă străduiesc în fiecare zi să repar ce greșesc.

Astăzi, elevii mei au așezat în brad scrisorile lor. Te rog să le citești și să le  aduci sub brad jucăriile dorite, dar și CANDOARE, INOCENȚĂ, o lingură de STRĂDUINȚĂ și o sticlă cu IUBIRE DE fapte bune și milioane de zâmbete, să le ajungă o viață întreagă, pentru zilele mai puțin reușite.

Te rog frumos să ai grijă – pune o vorbă bună acolo sus- de părinți, frați, surori, bunici, mătuși și profesori. Ei trebuie să fie sănătoși și puternici, buni dar fermi, realiști  dar mereu veseli și entuziaști -ca în fiecare an să întrețină MAGIA CRĂCIUNULUI!

Eu cred în Moș Crăciun!

Cezarina Ps

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: